Jag vill träna!

Efter att ha varit sjuk i snart två veckor så känner jag en sån enorm lust att träna. Lyfta vikter, pw’a, rida lektion, ja kanske till och med springa en tur. Jag tror att jag ska börja med lyftandet om några dagar. Och promenera orkade jag i all fall en liten bit idag, men inte så långt alls och inte så fort.

Jag vill fortsätta att bygga på dom här småttingarna och gå vidare med mina planer för mig själv och min kropp. Jag längtar!

20140304-000158.jpg

Man hinner fundera en hel del när man har massor med ostörd tid att förfoga över. Som när man är sjuk till exempel och det är för ansträngande att ens diska. Då hinner man grubbla över framtiden och vad jag vill med den. Var jag vill bo, vad jag vill jobba med och hur jag vill leva. Jag både bor, jobbar och lever mycket bra som det är idag, men jag vill mer, ha ett slott och bygga mina drömmar. Och visst har jag kommit en bra bit på vägen redan, men jag jobbar redan på nästa projekt, nästa steg. Och har väl så gjort i huvudet mitt ett bra tag. Kanske dyker det snart upp något spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s