Downsizing.

Varför vi packar och rensar ut bland våra saker? Inte är det ju direkt för att det är så otroligt roligt, utan det finns ju så klart en anledning – vi ska flytta!
Nån gång efter nyår finner ni oss på en ny adress, lite mer centralt och på väldigt mycket mindre yta. Vi ska nämligen skära ner vår boyta till lite mindre en tredjedel (!) av det vi har idag. Och nej, det betyder inte att vi ska bo på typ 20 kvm, utan bara att vi har ett till ytan väldigt stort hem idag. Anledning? Ja, det kostar ju också därefter, även om vi har bott väldigt förmånligt (tack mamma och pappa) och planen sedan vi flyttade in har ju mer eller mindre varit denna. Så nu tänker vi att vi downsizar ett tag och försöker spara ihop till de där hundratusenlapparna vi behöver ha i bakfickan för att kunna köpa oss ett eget hus. Eller nåt. Vi har ju snarare prioriterat resande, giftermål, häst och bil sista åren, så nu är det dags att ta tag i den där sista biten. Ni vet, Villa-Volvo-Vovve, för att inte glömma Bäbis. Eller, eh, nä, jag tror vi kör Mercedes och furry babies ett tag till!

20131219-171154.jpg

Så här ser vår nya entré ut, ganska lovande va? Huset har gamla anor, högt i tak och stora fönster, precis som Mrs och Mr Kräsen vill ha det, fast vi kommer ju tyvärr att byta ner oss en del i standard. Och hur vi ska rymma alla våra saker är fortfarande en stor gåta.
Nåja, jag tror att det blir himla mysigt när vi väl är klara och ni får se fler bilder när vi kommit i ordning.20131219-162358.jpg

Annonser

5 thoughts on “Downsizing.

    • Ja det blir nog bra när vi stökat färdigt. 🙂
      Nä, vi hyr än så länge. Planen är att köpa hus eller stor lägenhet om nåt år. Eller så ser vi var vi hamnar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s