Tenors önskelista till jul.

Eftersom att jag inte producerat några människobarnbarn åt mina föräldrar, utan istället köpt lurviga fyrbenta sådana så får väl lurvisarna lova att ha en egen önskelista, visst?
Katterna är ju inte så himla kräsna och blir nog superglada om de får kartonger och presentsnören från de julklappar som andra i familjen får. Tenor däremot är en riktigt kräsen typ (det är inte alls hans matte som talar) och till honom duger så klart bara det bästa. Eller ja, kissemissarna ska ju naturligtvis också ha det bästa av allt (vattenfontän, enbart rått kött, tillgång till att riva ner vad de vill, sova i sängen lite för ofta osv…), men Tenor är ju lite mer utrustningskrävande. Och eftersom att hans matte redan offrar alla sina pengar och lite till för att han ska ha det bästa (hon är inte alls en snobb!), så önskar han sig endast två (!) saker den här julen. Men oroa er inte, till födelsedagen i april hinner han nog komma på fler saker.

1. En Thermobar ECO 65, naturligtvis Rosa Bandet edition. Inkl. tillhörande lock, spännband samt lämplig längd på sladdar. Ca 3.500:- inkl allt, varav 300:- går oavkortat till Rosa Bandet. Nice!

2. Ett träns. Helst av allt så önskar sig Tenor ett specialdesignat handsytt träns från Mia Sunnman, men dom går loss på ca 5-6.000:- (plus pannband ca 600:-) och det kan jag tycka är i saftigaste laget.

Så tills vi råkar bil miljonärer så kan han nöja sig med ett rundsytt kandar (vill inte ha snokremsflärpen på nosgrimman och köper därför hellre ett kandar och plockar bort stångremmen) för ungefär halva priset. Det kan dock bli lite knepigt att hitta ett, då matte är ganska så kräsen och bestämd med vad hon vill ha. Hm. God jul!

Annonser

One thought on “Tenors önskelista till jul.

  1. Ping: Bästa ridhandskarna! | Lipan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s