Frysrensning.

Varför har man aldrig nåt att äta?

20130324-101759.jpg

Vi har ju en hel vägg med mat i köket – kyl, frys och två skafferier och ändå frågar jag nästan varje dag ”Vad ska vi äta? Behöver vi handla?” osv. Jag vill ha ett sånt där framtidskök som håller redan på vad som finns och säger till när något tagit slut! Men det lär ju dröja, så tills vidare får jag väl hålla tillgodo med en egen lista. Och rensa/städa då och då.

Annonser

2 thoughts on “Frysrensning.

 1. Har följt din blogg ett tag, tack för den roliga och intressanta läsningen du bjuder på!

  Tänkte bara höra om du fortfarande är nöjd med värmepelletsen som du använder istället för spån. Ligger det bra, även om hästen är stor och tung? Upplever du att det blir dammigt?

 2. Hej!
  Tack för din kommentar, vad glad jag blir! Även om det här kanske inte var det mest spännande inlägget jag skrivit. 🙂

  Jag är jättenöjd med att ha värmepellets i Tenors box och vill inte byta tillbaka till kutterspån! Jag upplever inte alls att det är dammigt, snarare mindre dammigt än kutterspån, men det beror ju också på hur fuktig man håller bädden, vilket man enkelt kan välja genom att vattna mer eller mindre.
  Min häst är ca 173 i mankhöjd och vikten vet jag inte exakt, men han har hittills inte skrapat ner i golvet en enda gång sedan jag bytte till värmepellets och just nu har jag nog ett ganska normalt lager i boxen. Och inte en tillstymmelse till ligg-/skrapsår. Den största fördelen med att ha pellets är så klart att hästen har en bra och hållbar bädd (utan att jag har permanentbädd), men sen tycker jag att det är mycket lättare att mocka också.
  Så jag kan verkligen varmt rekommendera värmepellets! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s